Cognom AbatorabSaber més respecte al cognom Abatorab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatorab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatorab.

El cognom Abatorab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatorab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatorab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatorab

Veure mapa del cognom Abatorab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatorab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatorab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatorab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatorab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatorab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatorab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatorab del món

 1. Marroc Marroc (613)
 2. Estats Units Estats Units (13)
 3. Suècia Suècia (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatorab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatorab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatorab és un cognom més freqüent, i en quins països Abatorab és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abatorab ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abatorab. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abatorab ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abatorab fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abatorab.

No tots els cognoms similars al cognom Abatorab tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatorab que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatorab pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatorab, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abatorab o algun dels cognoms similars a Abatorab no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abatorab a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abatorab diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abitrabi
 2. Abdoral
 3. Abadir
 4. Abdorf
 5. Avatar
 6. Abthorpe
 7. Abd rabo
 8. Apitara
 9. Apetor
 10. Abader
 11. Aboudrar
 12. Abdur
 13. Abedrabbo
 14. Abidar
 15. Abietar
 16. Apetrei
 17. Apetri
 18. Apter
 19. Apthorp
 20. Aubeterre
 21. Avetar
 22. Abderzak
 23. Abbadir
 24. Avtar
 25. Abu tir
 26. Abdraev
 27. Abed rabbo
 28. Abu turki
 29. Abu draaz
 30. Abdraman
 31. Abdirov
 32. Abedrop
 33. Abadier
 34. Apthorpe
 35. Abderrayab
 36. Abedravo
 37. Abidri
 38. Abderrahim
 39. Abderraman
 40. Abderrazak