Cognom AbderrahmaneSaber més respecte al cognom Abderrahmane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrahmane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrahmane.

El cognom Abderrahmane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrahmane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrahmane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrahmane

Veure mapa del cognom Abderrahmane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrahmane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrahmane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrahmane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrahmane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrahmane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrahmane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrahmane del món

 1. Algèria Algèria (11723)
 2. Mauritània Mauritània (8910)
 3. Marroc Marroc (3610)
 4. Espanya Espanya (130)
 5. França França (96)
 6. Tunísia Tunísia (88)
 7. Estats Units Estats Units (31)
 8. Canadà Canadà (16)
 9. Suïssa Suïssa (15)
 10. Alemanya Alemanya (9)
 11. Anglaterra Anglaterra (8)
 12. Bèlgica Bèlgica (6)
 13. Portugal Portugal (4)
 14. Suècia Suècia (4)
 15. Itàlia Itàlia (2)
 16. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 17. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 18. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 19. Camerun Camerun (1)
 20. Xina Xina (1)
 21. Dinamarca Dinamarca (1)
 22. Ecuador Ecuador (1)
 23. Egipte Egipte (1)
 24. Luxemburg Luxemburg (1)
 25. Macau Macau (1)
 26. Níger Níger (1)
 27. Països Baixos Països Baixos (1)
 28. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrahmane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrahmane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrahmane és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrahmane és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrahmane ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderrahmane. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderrahmane ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrahmane fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrahmane.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrahmane tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrahmane que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderrahmane pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderrahmane, com podem comprovar.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahmani
 3. Abderahmane
 4. Abdarrahmane
 5. Abderrahaman
 6. Abderraman
 7. Abdurrahman
 8. Abdourahmane
 9. Abderrahmen
 10. Abderahman
 11. Abdarahmane
 12. Abderemane
 13. Abdirahman
 14. Abdourahman
 15. Abdramane
 16. Abdurahman
 17. Abd-rahman
 18. Abdourahamane
 19. Abderrahime
 20. Abd rahman
 21. Abderrahin
 22. Abdouramane
 23. Avdurrahmani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahim
 26. Abderrazak
 27. Abderrazzak
 28. Abdouraman
 29. Abderrafie
 30. Abderrazzaq
 31. Abderrafia
 32. Abderrazaq
 33. Abdurahmanov
 34. Abdraman
 35. Abdrahmanov
 36. Abdur-rahkman
 37. Abderrayab
 38. Abdrakhmanov
 39. Abdurakhmanov
 40. Abdurrahim