Cognom AbdorfSaber més respecte al cognom Abdorf és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdorf sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdorf.

El cognom Abdorf en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdorf, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdorf és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdorf

Veure mapa del cognom Abdorf

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdorf en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdorf, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdorf que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdorf, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdorf. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdorf és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdorf del món

 1. Alemanya Alemanya (30)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdorf en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdorf poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdorf és un cognom més freqüent, i en quins països Abdorf és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdorf ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdorf. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdorf ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdorf pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdorf, com podem comprovar.

 1. Abdur
 2. Abdoral
 3. Abadir
 4. Abidar
 5. Abdirov
 6. Abidri
 7. Abader
 8. Apetri
 9. Apter
 10. Apthorp
 11. Abderzak
 12. Abthorpe
 13. Abbadir
 14. Avtar
 15. Abderson
 16. Abdraev
 17. Abd rabo
 18. Abedrop
 19. Abderhim
 20. Abatorab
 21. Abadier
 22. Apetor
 23. Abietar
 24. Apetrei
 25. Avetar
 26. Abdouraman
 27. Abderahim
 28. Abderraouf
 29. Abderrafie
 30. Abderrafik
 31. Avatar
 32. Abderezak
 33. Abderrafia
 34. Abderazak
 35. Abdraeva
 36. Abu tir
 37. Abdraman
 38. Abitrabi
 39. Apitara
 40. Abderazek