Cognom AbdramaneSaber més respecte al cognom Abdramane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdramane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdramane.

El cognom Abdramane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdramane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdramane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdramane

Veure mapa del cognom Abdramane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdramane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdramane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdramane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdramane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdramane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdramane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdramane del món

 1. Txad Txad (25611)
 2. Camerun Camerun (1233)
 3. Mali Mali (645)
 4. Níger Níger (583)
 5. Costa d Costa d'Ivori (347)
 6. Benín Benín (317)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (119)
 8. Estats Units Estats Units (3)
 9. República Centreafricana República Centreafricana (1)
 10. República del Congo República del Congo (1)
 11. França França (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Guinea Guinea (1)
 14. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdramane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdramane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdramane és un cognom més freqüent, i en quins països Abdramane és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdramane ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdramane fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdramane.

No tots els cognoms similars al cognom Abdramane tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdramane que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdraman
 2. Abderemane
 3. Abderahmane
 4. Abdouramane
 5. Abdarahmane
 6. Abdramanov
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdirahman
 10. Abdurahman
 11. Abd-rahman
 12. Abdouraman
 13. Abdourahmane
 14. Abderahman
 15. Abd rahman
 16. Abdarrahmane
 17. Abdrahmanov
 18. Abdramanova
 19. Avduramani
 20. Abdurramani
 21. Abderrahman
 22. Abderrahmani
 23. Abdourahman
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurrahman
 26. Abdourahamane
 27. Abdraimov
 28. Abdraimova
 29. Abderazak
 30. Abdurahmanov
 31. Abdrazakov
 32. Abdraeva
 33. Abdraev
 34. Abduramanova
 35. Abderrahaman
 36. Abderrazak
 37. Abdrakhmanova
 38. Abdurakhmanov
 39. Abedrabbo
 40. Abdyrakhmanov