Cognom AbdraevSaber més respecte al cognom Abdraev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdraev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdraev.

El cognom Abdraev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdraev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdraev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdraev

Veure mapa del cognom Abdraev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdraev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdraev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdraev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdraev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdraev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdraev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdraev del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1330)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (64)
 3. Rússia Rússia (36)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdraev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdraev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdraev és un cognom més freqüent, i en quins països Abdraev és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdraev fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdraev.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdraev pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdraev, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdraev o algun dels cognoms similars a Abdraev no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdraev a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdraev diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdraeva
 2. Abdraimov
 3. Abd rabo
 4. Abdraman
 5. Abdirov
 6. Abderazek
 7. Abedravo
 8. Abdoral
 9. Abdorf
 10. Abdramane
 11. Abdur
 12. Abedrabbo
 13. Abidar
 14. Abdraimova
 15. Abderahim
 16. Abderrazek
 17. Abderzak
 18. Abderazak
 19. Abduraimov
 20. Abdrazakov
 21. Abderson
 22. Abdrasulov
 23. Abu draaz
 24. Abdramanov
 25. Abedrop
 26. Abderhim
 27. Abitrabi
 28. Abadier
 29. Abidri
 30. Abader
 31. Aboudrar
 32. Abadir
 33. Abderemane
 34. Abderrahim
 35. Abderraman
 36. Abderrazak
 37. Abdirahman
 38. Abdurahman
 39. Abdurrahim
 40. Abietar