Cognom AbderrazakSaber més respecte al cognom Abderrazak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrazak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrazak.

El cognom Abderrazak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrazak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrazak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrazak

Veure mapa del cognom Abderrazak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrazak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrazak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrazak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrazak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrazak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrazak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrazak del món

 1. Marroc Marroc (1941)
 2. Tunísia Tunísia (840)
 3. Algèria Algèria (693)
 4. França França (156)
 5. Espanya Espanya (70)
 6. Canadà Canadà (16)
 7. Estats Units Estats Units (15)
 8. Alemanya Alemanya (13)
 9. Qatar Qatar (4)
 10. Anglaterra Anglaterra (3)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 12. Itàlia Itàlia (2)
 13. Bèlgica Bèlgica (1)
 14. Benín Benín (1)
 15. Colòmbia Colòmbia (1)
 16. Grècia Grècia (1)
 17. Níger Níger (1)
 18. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrazak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrazak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrazak és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrazak és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderrazak. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderrazak ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abderrazak tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderrazak que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderrazak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderrazak, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrazak o algun dels cognoms similars a Abderrazak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrazak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrazak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazzak
 2. Abderrezak
 3. Abderrazek
 4. Abderrazaq
 5. Abderazak
 6. Abderrazik
 7. Abderraman
 8. Abderrafik
 9. Abderrazzaq
 10. Abderezak
 11. Abderazzak
 12. Abderzak
 13. Abderazek
 14. Abderrayab
 15. Abderrezzak
 16. Abderrahim
 17. Abderrahman
 18. Abderraouf
 19. Abderrafie
 20. Abderrafia
 21. Abderrahin
 22. Abderrahaman
 23. Abderrahmane
 24. Abderrahmani
 25. Abdurrahim
 26. Abdurrahman
 27. Abdouraman
 28. Abderahim
 29. Abderrahmen
 30. Abderahman
 31. Abderrahime
 32. Abdrazakov
 33. Abdyrazakov
 34. Abdraman
 35. Abdurramani
 36. Abderrachid
 37. Abderemane
 38. Abdirahman
 39. Abdourahman
 40. Abdramane