Cognom AbdoulahiSaber més respecte al cognom Abdoulahi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoulahi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoulahi.

El cognom Abdoulahi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoulahi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoulahi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoulahi

Veure mapa del cognom Abdoulahi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoulahi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoulahi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoulahi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoulahi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoulahi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoulahi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoulahi del món

 1. Níger Níger (65294)
 2. Camerun Camerun (5281)
 3. Mali Mali (1162)
 4. Benín Benín (182)
 5. Algèria Algèria (117)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (49)
 7. Mauritània Mauritània (15)
 8. França França (7)
 9. Costa d Costa d'Ivori (5)
 10. Txad Txad (4)
 11. Estats Units Estats Units (4)
 12. Bèlgica Bèlgica (3)
 13. Canadà Canadà (3)
 14. Nigèria Nigèria (3)
 15. Xina Xina (1)
 16. Iran Iran (1)
 17. Comores Comores (1)
 18. Països Baixos Països Baixos (1)
 19. Togo Togo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoulahi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoulahi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoulahi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoulahi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdoulahi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdoulahi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdoulahi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdoulahi.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdoulahi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdoulahi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdoulahi o algun dels cognoms similars a Abdoulahi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdoulahi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdoulahi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdollahi
 2. Abdulahi
 3. Abdoullahi
 4. Abdalahi
 5. Abdallahi
 6. Abdellahi
 7. Abdillahi
 8. Abdoulaye
 9. Abdulah
 10. Abdulai
 11. Abdullahi
 12. Abdollah
 13. Abdoullah
 14. Abdelahi
 15. Abdulahu
 16. Abdoula
 17. Abdalahe
 18. Abdallah
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdellah
 22. Abdellati
 23. Abdillah
 24. Abdola
 25. Abdoul
 26. Abdula
 27. Abdulahad
 28. Abdulatif
 29. Abdulaziz
 30. Abdulhadi
 31. Abdullah
 32. Abdullahu
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdalah
 36. Abdelati
 37. Abdoulie
 38. Abdellali
 39. Abdullha
 40. Abdul-ali