Cognom AbdelghafourSaber més respecte al cognom Abdelghafour és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelghafour sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelghafour.

El cognom Abdelghafour en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelghafour, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelghafour és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelghafour

Veure mapa del cognom Abdelghafour

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelghafour en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelghafour, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelghafour que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelghafour, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelghafour. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelghafour és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelghafour del món

 1. Marroc Marroc (682)
 2. Algèria Algèria (515)
 3. Egipte Egipte (122)
 4. Qatar Qatar (12)
 5. Estats Units Estats Units (10)
 6. França França (9)
 7. Iraq Iraq (4)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 9. Sudan Sudan (4)
 10. Itàlia Itàlia (2)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 13. Brasil Brasil (1)
 14. Suïssa Suïssa (1)
 15. Dinamarca Dinamarca (1)
 16. Espanya Espanya (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)
 18. Filipines Filipines (1)
 19. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelghafour en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelghafour poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelghafour és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelghafour és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelghafour ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abdul-ghafoor
 2. Abdul-ghafur
 3. Abdul ghafoor
 4. Abdelghani
 5. Abdelhafid
 6. Abdellaoui
 7. Abdelnour
 8. Abdul-gafoor
 9. Abdul-ghafar
 10. Abdelgadir
 11. Abdelouadoud
 12. Abdul gafoor
 13. Abdelhafidi
 14. Abdelraouf
 15. Abdelaoui
 16. Abdallaoui
 17. Abdel-sattar
 18. Abdelhadi
 19. Abdelhady
 20. Abdelhak
 21. Abdelhakim
 22. Abdelhalim
 23. Abdelhamid
 24. Abdelhay
 25. Abdeljaber
 26. Abdelkader
 27. Abdelkhalek
 28. Abdelqader
 29. Abdul-shakur
 30. Abdulghani
 31. Abdelhassen
 32. Abdel-hadi
 33. Abdeljabbar
 34. Abdeljaouad
 35. Abdelkhalik
 36. Abdelhai
 37. Abdelouafi
 38. Abdelkhaleq
 39. Abdelgani
 40. Abdelhamed