Cognom AbdeljaberSaber més respecte al cognom Abdeljaber és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljaber sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljaber.

El cognom Abdeljaber en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljaber, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljaber és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljaber

Veure mapa del cognom Abdeljaber

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljaber en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljaber, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljaber que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljaber, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljaber. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljaber és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljaber del món

 1. Estats Units Estats Units (139)
 2. Anglaterra Anglaterra (7)
 3. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 4. Bahrain Bahrain (4)
 5. Colòmbia Colòmbia (1)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. Algèria Algèria (1)
 8. Gal·les Gal·les (1)
 9. Itàlia Itàlia (1)
 10. Jordània Jordània (1)
 11. Kuwait Kuwait (1)
 12. Líban Líban (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljaber en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljaber poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljaber és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljaber és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeljaber ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeljaber fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeljaber.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeljaber o algun dels cognoms similars a Abdeljaber no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeljaber a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeljaber diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeljabar
 2. Abdelkader
 3. Abdelqader
 4. Abdeljabbar
 5. Abdelkabir
 6. Abdeljawad
 7. Abdelkamel
 8. Abdelkazem
 9. Abdelmalek
 10. Abdelnabi
 11. Abdelsayed
 12. Abduljabbar
 13. Abdelgadir
 14. Abdelatef
 15. Abdeljalil
 16. Abdelkbir
 17. Abdelkebir
 18. Abdelhamed
 19. Abdeljalak
 20. Abdeljalal
 21. Abdelhabib
 22. Abdelwahed
 23. Abdelkadir
 24. Abdelhakem
 25. Abdeljebbar
 26. Abdel naser
 27. Abdeluahed
 28. Abdul jabar
 29. Abdel abas
 30. Abdel-kader
 31. Abdulkader
 32. Abdel kader
 33. Abdeljaoued
 34. Abdalahe
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelali
 39. Abdelatif
 40. Abdelaziz