Cognom Abdul-ghafarSaber més respecte al cognom Abdul-ghafar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-ghafar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-ghafar.

El cognom Abdul-ghafar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-ghafar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-ghafar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-ghafar

Veure mapa del cognom Abdul-ghafar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-ghafar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-ghafar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-ghafar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-ghafar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-ghafar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-ghafar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-ghafar del món

 1. Pakistan Pakistan (3)
 2. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-ghafar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-ghafar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-ghafar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-ghafar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-ghafar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-ghafar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-ghafar.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-ghafar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-ghafar, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-ghafar o algun dels cognoms similars a Abdul-ghafar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-ghafar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-ghafar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul-ghani
 5. Abdul-shakur
 6. Abdul ghafoor
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-jabbar
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-zahir
 21. Abdulghani
 22. Abdelghafour
 23. Abdul ghani
 24. Abdul gadir
 25. Abdul gafoor
 26. Abdulhanan
 27. Abdul hanan
 28. Abdulrahaman
 29. Abdulsatar
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul satar
 32. Abdul jabar
 33. Abdul-malak
 34. Abdel-salam
 35. Abdel-sattar
 36. Abdelghani
 37. Abdelhafid
 38. Abdul-aziz
 39. Abdul-baqi
 40. Abdul-hameed