Cognom AbdeljabbarSaber més respecte al cognom Abdeljabbar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljabbar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljabbar.

El cognom Abdeljabbar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljabbar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljabbar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljabbar

Veure mapa del cognom Abdeljabbar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljabbar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljabbar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljabbar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljabbar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljabbar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljabbar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljabbar del món

 1. Marroc Marroc (409)
 2. Estats Units Estats Units (59)
 3. Espanya Espanya (15)
 4. França França (10)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Tunísia Tunísia (9)
 7. Suècia Suècia (4)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. Algèria Algèria (1)
 10. Iraq Iraq (1)
 11. Itàlia Itàlia (1)
 12. Jordània Jordània (1)
 13. Noruega Noruega (1)
 14. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljabbar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljabbar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljabbar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljabbar és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeljabbar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeljabbar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeljabbar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeljabbar.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeljabbar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeljabbar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeljabbar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeljabbar, com podem comprovar.

 1. Abduljabbar
 2. Abdeljebbar
 3. Abdeljabar
 4. Abdeljaber
 5. Abdul-jabbar
 6. Abdul jabbar
 7. Abdeljawad
 8. Abdeljaouad
 9. Abdeljalak
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkabir
 12. Abdul jabar
 13. Abdel abas
 14. Abdel-sattar
 15. Abdelaal
 16. Abdelfatah
 17. Abdelfattah
 18. Abdelkader
 19. Abdelmalak
 20. Abdelnabi
 21. Abdelqader
 22. Abdelrahman
 23. Abdelraza
 24. Abdelsalam
 25. Abdelwahab
 26. Abdelgadir
 27. Abdeljalil
 28. Abdelkbir
 29. Abdelwahad
 30. Abdelkebir
 31. Abdelhabib
 32. Abdelkamal
 33. Abdelkadir
 34. Abdel sattar
 35. Abdelhalak
 36. Abdulsatar
 37. Abdel aal
 38. Abdelhamza
 39. Abdelbari
 40. Abdelmaula