Cognom Abdul-ghafoorSaber més respecte al cognom Abdul-ghafoor és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-ghafoor sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-ghafoor.

El cognom Abdul-ghafoor en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-ghafoor, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-ghafoor és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-ghafoor

Veure mapa del cognom Abdul-ghafoor

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-ghafoor en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-ghafoor, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-ghafoor que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-ghafoor, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-ghafoor. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-ghafoor és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-ghafoor del món

 1. Pakistan Pakistan (12)
 2. Anglaterra Anglaterra (6)
 3. Afganistan Afganistan (2)
 4. Canadà Canadà (1)
 5. Maldives Maldives (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-ghafoor en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-ghafoor poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-ghafoor és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-ghafoor és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-ghafoor. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-ghafoor ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-ghafoor fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-ghafoor.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-ghafoor tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-ghafoor que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-ghafoor pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-ghafoor, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-ghafoor o algun dels cognoms similars a Abdul-ghafoor no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-ghafoor a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-ghafoor diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-gafoor
 2. Abdul ghafoor
 3. Abdul-ghafar
 4. Abdul-ghafur
 5. Abdul gafoor
 6. Abdelghafour
 7. Abdul shakoor
 8. Abdul-ghani
 9. Abdul-shakur
 10. Abdul gayoom
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-hadi
 15. Abdul-hakim
 16. Abdul-hameed
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-jabbar
 20. Abdul-khaliq
 21. Abdul-qadir
 22. Abdul-sattar
 23. Abdul-zahir
 24. Abdulghani
 25. Abdul ghani
 26. Abdul gadir
 27. Abdul gayyoom
 28. Abdul ghanee
 29. Abdul gadhir
 30. Abdul rasool
 31. Abdul-hakeem
 32. Abdel-sattar
 33. Abdelghani
 34. Abdelhafid
 35. Abdul-azeez
 36. Abdul-aziz
 37. Abdul-baqi
 38. Abdul-jalil
 39. Abdul-kareem
 40. Abdul-karim