Cognom AbdenebiSaber més respecte al cognom Abdenebi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenebi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenebi.

El cognom Abdenebi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenebi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenebi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenebi

Veure mapa del cognom Abdenebi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenebi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenebi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenebi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenebi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenebi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenebi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenebi del món

 1. França França (44)
 2. Algèria Algèria (17)
 3. Espanya Espanya (10)
 4. Tunísia Tunísia (4)
 5. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenebi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenebi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenebi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenebi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdenebi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdenebi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdenebi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdenebi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdenebi.

No tots els cognoms similars al cognom Abdenebi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdenebi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdenebi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdenebi, com podem comprovar.

 1. Abdenbi
 2. Abdennebi
 3. Abdenabi
 4. Abdenaji
 5. Abdennabi
 6. Abdeen
 7. Abden
 8. Abdena
 9. Abdenour
 10. Abdennaim
 11. Abdennaji
 12. Abdenur
 13. Abdane
 14. Abdine
 15. Abaden
 16. Abdenbaoui
 17. Abdennour
 18. Abdin
 19. Abdinasir
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdoune
 23. Abdouni
 24. Abidine
 25. Avadanei
 26. Abdona
 27. Abdenacer
 28. Abetini
 29. Abuden
 30. Abednego
 31. Abdinov
 32. Abdinova
 33. Abedini
 34. Abdinoor
 35. Abdan
 36. Abdony
 37. Abdemeziem
 38. Abdanur
 39. Aftene
 40. Abiden