Cognom AbdenourSaber més respecte al cognom Abdenour és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenour sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenour.

El cognom Abdenour en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenour, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenour és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenour

Veure mapa del cognom Abdenour

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenour en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenour, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenour que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenour, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenour. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenour és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenour del món

 1. Algèria Algèria (2333)
 2. Marroc Marroc (170)
 3. Estats Units Estats Units (114)
 4. Veneçuela Veneçuela (11)
 5. Brasil Brasil (9)
 6. Canadà Canadà (6)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. França França (4)
 9. Bèlgica Bèlgica (2)
 10. Suïssa Suïssa (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Ecuador Ecuador (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Mònaco Mònaco (1)
 15. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenour en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenour poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenour és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenour és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdenour pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdenour, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdenour o algun dels cognoms similars a Abdenour no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdenour a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdenour diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdennour
 2. Abdenur
 3. Abdinoor
 4. Abdanur
 5. Abden
 6. Abdena
 7. Abdenbaoui
 8. Abdenbi
 9. Abdoun
 10. Abdenaji
 11. Abdenacer
 12. Abdenabi
 13. Abdinov
 14. Abdinova
 15. Abdenebi
 16. Abaden
 17. Abdeen
 18. Abdennebi
 19. Abdin
 20. Abdinasir
 21. Abdinga
 22. Abdon
 23. Abdoune
 24. Abdouni
 25. Abdona
 26. Abdennacer
 27. Abdennaser
 28. Abdenasser
 29. Abdennaim
 30. Abdennaceur
 31. Abdennabi
 32. Abdennaji
 33. Abuden
 34. Abiodoun
 35. Abdan
 36. Abdony
 37. Abdane
 38. Abdine
 39. Abiden
 40. Abdom