Cognom AbduloevSaber més respecte al cognom Abduloev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduloev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduloev.

El cognom Abduloev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduloev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduloev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduloev

Veure mapa del cognom Abduloev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduloev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduloev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduloev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduloev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduloev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduloev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduloev del món

 1. Tadjikistan Tadjikistan (11213)
 2. Rússia Rússia (301)
 3. Kirguizistan Kirguizistan (5)
 4. Ucraïna Ucraïna (5)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (4)
 6. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 7. Bielorússia Bielorússia (1)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduloev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduloev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduloev és un cognom més freqüent, i en quins països Abduloev és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abdulloev
 2. Abdulov
 3. Abdulaev
 4. Abduloeva
 5. Abdulle
 6. Avdulov
 7. Abdullaev
 8. Abdulloeva
 9. Abdulova
 10. Abdulaeva
 11. Abdule
 12. Abdille
 13. Abdul
 14. Abdula
 15. Abdulah
 16. Abdulahi
 17. Abdulai
 18. Abdulla
 19. Abdullah
 20. Abdullayev
 21. Abdulrab
 22. Abdyldaev
 23. Abdullaeva
 24. Abdoulie
 25. Abdulian
 26. Abdullha
 27. Abduli
 28. Abdile
 29. Abdulahu
 30. Abdyllaev
 31. Abdull
 32. Abdulan
 33. Abdala
 34. Abdalahe
 35. Abdalahi
 36. Abdali
 37. Abdalla
 38. Abdallah
 39. Abdel
 40. Abdela