Cognom AbdulaevSaber més respecte al cognom Abdulaev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulaev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulaev.

El cognom Abdulaev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulaev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulaev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulaev

Veure mapa del cognom Abdulaev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulaev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulaev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulaev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulaev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulaev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulaev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulaev del món

 1. Rússia Rússia (21904)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (3767)
 3. Turkmenistan Turkmenistan (3705)
 4. Tadjikistan Tadjikistan (2661)
 5. Uzbekistan Uzbekistan (2014)
 6. Geòrgia Geòrgia (1712)
 7. Kirguizistan Kirguizistan (973)
 8. Ucraïna Ucraïna (548)
 9. Azerbaijan Azerbaijan (187)
 10. Egipte Egipte (122)
 11. Bielorússia Bielorússia (77)
 12. Romania Romania (35)
 13. Moldàvia Moldàvia (17)
 14. Estònia Estònia (12)
 15. Alemanya Alemanya (11)
 16. Estats Units Estats Units (9)
 17. Turquia Turquia (7)
 18. Armènia Armènia (6)
 19. Transdnièster Transdnièster (5)
 20. Suècia Suècia (5)
 21. Àustria Àustria (3)
 22. Anglaterra Anglaterra (3)
 23. Abkhazia Abkhazia (3)
 24. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 25. Bulgària Bulgària (1)
 26. Suïssa Suïssa (1)
 27. Algèria Algèria (1)
 28. Indonèsia Indonèsia (1)
 29. Itàlia Itàlia (1)
 30. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 31. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulaev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulaev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulaev és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulaev és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulaev. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulaev ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulaev fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulaev.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulaev tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulaev que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulaev pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulaev, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulaev o algun dels cognoms similars a Abdulaev no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulaev a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulaev diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdullaev
 2. Abduloev
 3. Abdulaeva
 4. Abdula
 5. Abdulah
 6. Abdulahi
 7. Abdulai
 8. Abdullayev
 9. Abdulle
 10. Abdyldaev
 11. Abdullaeva
 12. Abdulloev
 13. Abdulov
 14. Abdule
 15. Abduloeva
 16. Abdulahu
 17. Abdyllaev
 18. Abdulan
 19. Abdala
 20. Abdalahe
 21. Abdalahi
 22. Abdela
 23. Abdelaal
 24. Abdelah
 25. Abdelali
 26. Abdille
 27. Abdola
 28. Abdoulaye
 29. Abdul
 30. Abdulahad
 31. Abdularuf
 32. Abdulatif
 33. Abdulaziz
 34. Abdulhadi
 35. Abdulhaqq
 36. Abdulla
 37. Abdullah
 38. Abdullahi
 39. Abdullahu
 40. Abdullayeva