Cognom Abdul-azeezSaber més respecte al cognom Abdul-azeez és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-azeez sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-azeez.

El cognom Abdul-azeez en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-azeez, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-azeez és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-azeez

Veure mapa del cognom Abdul-azeez

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-azeez en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-azeez, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-azeez que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-azeez, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-azeez. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-azeez és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-azeez del món

 1. Nigèria Nigèria (2129)
 2. Anglaterra Anglaterra (14)
 3. Estats Units Estats Units (14)
 4. Canadà Canadà (2)
 5. Índia Índia (2)
 6. Iraq Iraq (1)
 7. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 10. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-azeez en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-azeez poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-azeez és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-azeez és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-azeez tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-azeez que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-azeez pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-azeez, com podem comprovar.

 1. Abdul azeez
 2. Abdulazeez
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-hameed
 5. Abdul-kareem
 6. Abdulaziz
 7. Abdulkareem
 8. Abdulraheem
 9. Abdul-raheem
 10. Abdul aziz
 11. Abdulmateen
 12. Abdelazeem
 13. Abdul-hakeem
 14. Abd-el-aziz
 15. Abdelaziz
 16. Abdelkazem
 17. Abdul-ahad
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-raziq
 20. Abdul-razzaq
 21. Abdullayev
 22. Abdullayeva
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdullaev
 25. Abdullaeva
 26. Abdulsayed
 27. Abdellaziz
 28. Abdelaaziz
 29. Abdul hakeem
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul hameed
 33. Abdul-ali
 34. Abdullazadeh
 35. Abdulrazak
 36. Abdulaev
 37. Abdulaeva
 38. Abdul majeed
 39. Abdul ganee
 40. Abdul jaleel