Cognom AbduloevaSaber més respecte al cognom Abduloeva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduloeva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduloeva.

El cognom Abduloeva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduloeva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduloeva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduloeva

Veure mapa del cognom Abduloeva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduloeva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduloeva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduloeva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduloeva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduloeva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduloeva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduloeva del món

 1. Tadjikistan Tadjikistan (11438)
 2. Rússia Rússia (56)
 3. Kirguizistan Kirguizistan (11)
 4. Bielorússia Bielorússia (6)
 5. Ucraïna Ucraïna (5)
 6. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduloeva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduloeva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduloeva és un cognom més freqüent, i en quins països Abduloeva és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abduloeva ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abduloeva. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abduloeva ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abduloeva tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abduloeva que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abduloeva pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abduloeva, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abduloeva o algun dels cognoms similars a Abduloeva no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abduloeva a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abduloeva diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulloeva
 2. Abdulova
 3. Abduloev
 4. Abdulaeva
 5. Abdullaeva
 6. Abdulloev
 7. Abdulov
 8. Abdulaev
 9. Abdula
 10. Abdulla
 11. Abdullayeva
 12. Abdulle
 13. Avdulov
 14. Abdyldaeva
 15. Abdullaev
 16. Abdullha
 17. Abdule
 18. Abdala
 19. Abdalla
 20. Abdela
 21. Abdella
 22. Abdelmoula
 23. Abdelraza
 24. Abdilla
 25. Abdille
 26. Abdola
 27. Abdul
 28. Abdul-ahad
 29. Abdulah
 30. Abdulahad
 31. Abdulahi
 32. Abdulai
 33. Abdularuf
 34. Abdulatif
 35. Abdulaziz
 36. Abdulhadi
 37. Abdulhaqq
 38. Abdullah
 39. Abdullahi
 40. Abdullahu