Cognom Abdal ayalaSaber més respecte al cognom Abdal ayala és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdal ayala sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdal ayala.

El cognom Abdal ayala en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdal ayala, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdal ayala és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdal ayala

Veure mapa del cognom Abdal ayala

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdal ayala en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdal ayala, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdal ayala que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdal ayala, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdal ayala. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdal ayala és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdal ayala del món

 1. Puerto Rico Puerto Rico (235)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdal ayala en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdal ayala poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdal ayala és un cognom més freqüent, i en quins països Abdal ayala és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdal ayala tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdal ayala que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdal ayala pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdal ayala, com podem comprovar.

 1. Abdel aal
 2. Abdalla
 3. Abdelaal
 4. Abdullayeva
 5. Abdalmalak
 6. Abdeljalal
 7. Abdelkamal
 8. Abdel salam
 9. Abdel sada
 10. Abdelaali
 11. Abdalaah
 12. Abdel abas
 13. Abdalwahab
 14. Abdelmaoula
 15. Abdelmaula
 16. Abadalalh
 17. Abdala
 18. Abdalahe
 19. Abdalahi
 20. Abdallah
 21. Abdallahi
 22. Abdallaoui
 23. Abdel-salam
 24. Abdelali
 25. Abdelfatah
 26. Abdelhay
 27. Abdeljawad
 28. Abdelkamel
 29. Abdella
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmoula
 32. Abdelraza
 33. Abdelsalam
 34. Abdelsayed
 35. Abdelwahab
 36. Abdilla
 37. Abdul-ahad
 38. Abdul-salam
 39. Abdulahad
 40. Abdulla