Cognom AbdulmateenSaber més respecte al cognom Abdulmateen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulmateen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulmateen.

El cognom Abdulmateen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulmateen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulmateen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulmateen

Veure mapa del cognom Abdulmateen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulmateen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulmateen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulmateen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulmateen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulmateen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulmateen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulmateen del món

 1. Estats Units Estats Units (23)
 2. Pakistan Pakistan (22)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 4. Índia Índia (5)
 5. Nigèria Nigèria (2)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulmateen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulmateen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulmateen és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulmateen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulmateen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulmateen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulmateen, com podem comprovar.

 1. Abdul-azeez
 2. Abdulkareem
 3. Abdulraheem
 4. Abdul azeez
 5. Abdul majeed
 6. Abdulazeez
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmanje
 9. Abdelmoumen
 10. Abdul-hameed
 11. Abdul-kareem
 12. Abdulatif
 13. Abdullatif
 14. Abdullayev
 15. Abdullayeva
 16. Abdulmalik
 17. Abdulrahman
 18. Abdul-raheem
 19. Abdullaev
 20. Abdullaeva
 21. Abdelhassen
 22. Abdelatef
 23. Abdulsayed
 24. Abdul hakeem
 25. Abdul kareem
 26. Abdul latheef
 27. Abdul raheem
 28. Abdul hameed
 29. Abdulian
 30. Abdulmunem
 31. Abdulhanan
 32. Abdelmohsen
 33. Abdulsatar
 34. Abdolmaleki
 35. Abdulaev
 36. Abdelazeem
 37. Abdulaeva
 38. Abdul ganee
 39. Abdul jaleel
 40. Abdul mannan