Cognom AbdulloevaSaber més respecte al cognom Abdulloeva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulloeva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulloeva.

El cognom Abdulloeva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulloeva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulloeva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulloeva

Veure mapa del cognom Abdulloeva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulloeva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulloeva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulloeva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulloeva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulloeva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulloeva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulloeva del món

 1. Tadjikistan Tadjikistan (90331)
 2. Uzbekistan Uzbekistan (800)
 3. Rússia Rússia (265)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (20)
 5. Ucraïna Ucraïna (11)
 6. Bielorússia Bielorússia (8)
 7. Kazakhstan Kazakhstan (2)
 8. Malàisia Malàisia (2)
 9. Turquia Turquia (2)
 10. Estats Units Estats Units (2)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Geòrgia Geòrgia (1)
 14. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulloeva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulloeva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulloeva és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulloeva és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulloeva ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulloeva. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulloeva ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulloeva tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulloeva que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulloeva pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulloeva, com podem comprovar.

 1. Abdullaeva
 2. Abdulloev
 3. Abduloeva
 4. Abdullayeva
 5. Abdullaev
 6. Abdulova
 7. Abduloev
 8. Abdulaeva
 9. Abdulla
 10. Abdullayev
 11. Abdulle
 12. Abdyldaeva
 13. Abdullha
 14. Abdulov
 15. Abdulaev
 16. Abdyllaev
 17. Abdalla
 18. Abdella
 19. Abdellouli
 20. Abdelmoula
 21. Abdilla
 22. Abdille
 23. Abdula
 24. Abdullah
 25. Abdullahi
 26. Abdullahu
 27. Abdullatif
 28. Abdyldaev
 29. Avdulov
 30. Abdhulla
 31. Abdulazeez
 32. Abdule
 33. Abdullayew
 34. Abdelloui
 35. Abdylla
 36. Abdull
 37. Abadilla
 38. Abdala
 39. Abdalahe
 40. Abdallah