Cognom AbdulaevaSaber més respecte al cognom Abdulaeva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulaeva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulaeva.

El cognom Abdulaeva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulaeva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulaeva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulaeva

Veure mapa del cognom Abdulaeva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulaeva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulaeva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulaeva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulaeva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulaeva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulaeva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulaeva del món

 1. Rússia Rússia (6767)
 2. Turkmenistan Turkmenistan (3928)
 3. Tadjikistan Tadjikistan (2794)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (2117)
 5. Geòrgia Geòrgia (1394)
 6. Kirguizistan Kirguizistan (1002)
 7. Kazakhstan Kazakhstan (658)
 8. Ucraïna Ucraïna (588)
 9. Azerbaijan Azerbaijan (77)
 10. Bielorússia Bielorússia (30)
 11. Moldàvia Moldàvia (21)
 12. Estats Units Estats Units (5)
 13. Suècia Suècia (4)
 14. Turquia Turquia (3)
 15. Finlàndia Finlàndia (2)
 16. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 17. Armènia Armènia (1)
 18. Bulgària Bulgària (1)
 19. Xipre Xipre (1)
 20. Alemanya Alemanya (1)
 21. Egipte Egipte (1)
 22. Anglaterra Anglaterra (1)
 23. Abkhazia Abkhazia (1)
 24. Grècia Grècia (1)
 25. Lituània Lituània (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulaeva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulaeva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulaeva és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulaeva és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulaeva. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulaeva ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulaeva fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulaeva.

 1. Abdullaeva
 2. Abdulaev
 3. Abduloeva
 4. Abdullayeva
 5. Abdyldaeva
 6. Abdullaev
 7. Abdulloeva
 8. Abdulova
 9. Abduloev
 10. Abdula
 11. Abdulah
 12. Abdulahad
 13. Abdulahi
 14. Abdulai
 15. Abdularuf
 16. Abdulatif
 17. Abdulaziz
 18. Abdulla
 19. Abdullayev
 20. Abdulle
 21. Abdyldaev
 22. Abdulloev
 23. Abdullha
 24. Abdulov
 25. Abdulazeez
 26. Abdule
 27. Abdulahu
 28. Abdyllaev
 29. Abdulan
 30. Abdala
 31. Abdalahe
 32. Abdalahi
 33. Abdalla
 34. Abdela
 35. Abdelaal
 36. Abdelah
 37. Abdelali
 38. Abdelatif
 39. Abdelaziz
 40. Abdella