Cognom AbdulloevSaber més respecte al cognom Abdulloev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulloev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulloev.

El cognom Abdulloev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulloev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulloev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulloev

Veure mapa del cognom Abdulloev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulloev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulloev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulloev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulloev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulloev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulloev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulloev del món

 1. Tadjikistan Tadjikistan (88561)
 2. Rússia Rússia (1458)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (800)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (62)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (19)
 6. Israel Israel (11)
 7. Bielorússia Bielorússia (9)
 8. Ucraïna Ucraïna (8)
 9. Estats Units Estats Units (8)
 10. Malàisia Malàisia (2)
 11. Turquia Turquia (2)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 13. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 14. Egipte Egipte (1)
 15. Hongria Hongria (1)
 16. Kuwait Kuwait (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulloev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulloev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulloev és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulloev és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulloev ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulloev pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulloev, com podem comprovar.

 1. Abdullaev
 2. Abdulloeva
 3. Abduloev
 4. Abdullayev
 5. Abdulle
 6. Abdullaeva
 7. Abdulov
 8. Abdulaev
 9. Abduloeva
 10. Abdyllaev
 11. Abdille
 12. Abdulla
 13. Abdullah
 14. Abdullahi
 15. Abdullahu
 16. Abdullayeva
 17. Abdyldaev
 18. Avdulov
 19. Abdullha
 20. Abdulova
 21. Abdulaeva
 22. Abdule
 23. Abdullayew
 24. Abdelloui
 25. Abdull
 26. Abdalahe
 27. Abdalla
 28. Abdallah
 29. Abdallahi
 30. Abdallaoui
 31. Abdella
 32. Abdellah
 33. Abdellahi
 34. Abdellaoui
 35. Abdellati
 36. Abdelli
 37. Abdellouli
 38. Abdelnour
 39. Abdill
 40. Abdilla