Cognom AbatantuonoSaber més respecte al cognom Abatantuono és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatantuono sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatantuono.

El cognom Abatantuono en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatantuono, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatantuono és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatantuono

Veure mapa del cognom Abatantuono

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatantuono en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatantuono, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatantuono que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatantuono, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatantuono. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatantuono és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatantuono del món

 1. Itàlia Itàlia (136)
 2. Suïssa Suïssa (32)
 3. Veneçuela Veneçuela (7)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatantuono en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatantuono poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatantuono és un cognom més freqüent, i en quins països Abatantuono és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abatantuono. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abatantuono ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abatantuono fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abatantuono.

No tots els cognoms similars al cognom Abatantuono tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatantuono que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatantuono pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatantuono, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abatantuono o algun dels cognoms similars a Abatantuono no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abatantuono a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abatantuono diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abatangelo
 2. Abadiano
 3. Abatemarco
 4. Avtamonov
 5. Abitan
 6. Abittan
 7. Abadonio
 8. Abtan
 9. Apatang
 10. Abatini
 11. Abaitanci
 12. Abdanur
 13. Aftaniuk
 14. Apatino
 15. Abutan
 16. Abatematteo
 17. Abbatini
 18. Abadam
 19. Abaden
 20. Abadin
 21. Abbatemarco
 22. Abdenbaoui
 23. Abdennour
 24. Abdon
 25. Abdoun
 26. Abdoune
 27. Abdouni
 28. Abiodun
 29. Abutin
 30. Aftanas
 31. Afton
 32. Apton
 33. Avadanei
 34. Avadani
 35. Abdenour
 36. Abdona
 37. Avtandil
 38. Abdenur
 39. Abetini
 40. Abednego