Cognom AbdinoorSaber més respecte al cognom Abdinoor és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdinoor sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdinoor.

El cognom Abdinoor en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdinoor, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdinoor és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdinoor

Veure mapa del cognom Abdinoor

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdinoor en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdinoor, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdinoor que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdinoor, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdinoor. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdinoor és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdinoor del món

 1. Somàlia Somàlia (9901)
 2. Kenya Kenya (6267)
 3. Estats Units Estats Units (131)
 4. Etiòpia Etiòpia (25)
 5. Anglaterra Anglaterra (15)
 6. Tanzània Tanzània (9)
 7. Suècia Suècia (3)
 8. Austràlia Austràlia (2)
 9. Indonèsia Indonèsia (2)
 10. Noruega Noruega (2)
 11. Brasil Brasil (1)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Rússia Rússia (1)
 14. Tailàndia Tailàndia (1)
 15. Turquia Turquia (1)
 16. Uganda Uganda (1)
 17. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdinoor en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdinoor poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdinoor és un cognom més freqüent, i en quins països Abdinoor és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdinoor ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdinoor. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdinoor ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdinoor fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdinoor.

No tots els cognoms similars al cognom Abdinoor tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdinoor que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdinoor pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdinoor, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdinoor o algun dels cognoms similars a Abdinoor no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdinoor a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdinoor diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdenour
 2. Abdinov
 3. Abdinova
 4. Abdennour
 5. Abdin
 6. Abdinasir
 7. Abdinga
 8. Abdenur
 9. Abdine
 10. Abdanur
 11. Abadiano
 12. Abadin
 13. Abden
 14. Abdena
 15. Abdenbi
 16. Abdon
 17. Abdoun
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Abdona
 22. Abdenaji
 23. Abdenacer
 24. Abdenabi
 25. Abadonio
 26. Abedini
 27. Abdan
 28. Abedinaj
 29. Abdony
 30. Abdane
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abadinas
 34. Abdom
 35. Abaden
 36. Abdeen
 37. Abdenbaoui
 38. Abdennebi
 39. Abdoune
 40. Abdouni