Cognom AbednegoSaber més respecte al cognom Abednego és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abednego sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abednego.

El cognom Abednego en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abednego, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abednego és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abednego

Veure mapa del cognom Abednego

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abednego en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abednego, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abednego que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abednego, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abednego. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abednego és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abednego del món

 1. Nigèria Nigèria (2267)
 2. Indonèsia Indonèsia (755)
 3. Kenya Kenya (246)
 4. Tanzània Tanzània (240)
 5. Austràlia Austràlia (23)
 6. Libèria Libèria (22)
 7. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (21)
 8. Estats Units Estats Units (20)
 9. Singapur Singapur (17)
 10. Illes Verges Britàniques Illes Verges Britàniques (12)
 11. Ghana Ghana (9)
 12. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (9)
 13. Panamà Panamà (7)
 14. Uganda Uganda (5)
 15. Sud-àfrica Sud-àfrica (4)
 16. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (3)
 17. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 18. Costa d Costa d'Ivori (2)
 19. Xina Xina (2)
 20. Índia Índia (2)
 21. Tailàndia Tailàndia (2)
 22. Vanuatu Vanuatu (1)
 23. Canadà Canadà (1)
 24. Suïssa Suïssa (1)
 25. Camerun Camerun (1)
 26. Alemanya Alemanya (1)
 27. Guyana Guyana (1)
 28. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 29. Malàisia Malàisia (1)
 30. Noruega Noruega (1)
 31. Txad Txad (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abednego en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abednego poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abednego és un cognom més freqüent, i en quins països Abednego és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abednego ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abednego. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abednego ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abednego tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abednego que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abaden
 2. Abadiano
 3. Abdeen
 4. Abden
 5. Abdena
 6. Abdennebi
 7. Abdinga
 8. Abedin
 9. Abidine
 10. Abadonio
 11. Abuden
 12. Abeidna
 13. Abedini
 14. Abedinaj
 15. Abdane
 16. Abdenebi
 17. Abdine
 18. Abedanck
 19. Abiden
 20. Abadam
 21. Abadin
 22. Abatangelo
 23. Abdenbi
 24. Abdennour
 25. Abdin
 26. Abdon
 27. Abdoun
 28. Abdoune
 29. Abdouni
 30. Abidin
 31. Avadanei
 32. Avedian
 33. Avedon
 34. Abdenour
 35. Abdona
 36. Abdenaji
 37. Abdennaim
 38. Abdenabi
 39. Abdennabi
 40. Abdennaji