Cognom AbdanurSaber més respecte al cognom Abdanur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdanur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdanur.

El cognom Abdanur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdanur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdanur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdanur

Veure mapa del cognom Abdanur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdanur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdanur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdanur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdanur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdanur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdanur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdanur del món

 1. Brasil Brasil (99)
 2. Afganistan Afganistan (50)
 3. Alemanya Alemanya (5)
 4. Indonèsia Indonèsia (1)
 5. Suècia Suècia (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdanur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdanur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdanur és un cognom més freqüent, i en quins països Abdanur és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdanur. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdanur ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdanur fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdanur.

 1. Abdenur
 2. Abdenour
 3. Abdan
 4. Abdane
 5. Abden
 6. Abdena
 7. Abdenbi
 8. Abdennour
 9. Abdin
 10. Abdinga
 11. Abdon
 12. Abdoun
 13. Abdona
 14. Abdinov
 15. Abdinoor
 16. Abtan
 17. Abdony
 18. Abdine
 19. Abedanck
 20. Abadam
 21. Abaden
 22. Abadiano
 23. Abadin
 24. Abdeen
 25. Abdinasir
 26. Abdoune
 27. Abdouni
 28. Abedin
 29. Abidin
 30. Abidine
 31. Abiodun
 32. Aftanas
 33. Avadanei
 34. Avadani
 35. Abdenaji
 36. Abdenacer
 37. Abdenabi
 38. Abitan
 39. Abadonio
 40. Abuden