Cognom AbatematteoSaber més respecte al cognom Abatematteo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatematteo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatematteo.

El cognom Abatematteo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatematteo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatematteo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatematteo

Veure mapa del cognom Abatematteo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatematteo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatematteo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatematteo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatematteo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatematteo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatematteo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatematteo del món

 1. Itàlia Itàlia (215)
 2. Austràlia Austràlia (7)
 3. Estats Units Estats Units (6)
 4. Bèlgica Bèlgica (1)
 5. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatematteo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatematteo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatematteo és un cognom més freqüent, i en quins països Abatematteo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abatematteo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abatematteo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abatematteo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abatematteo.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatematteo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatematteo, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abatematteo o algun dels cognoms similars a Abatematteo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abatematteo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abatematteo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abatemarco
 2. Abbatemarco
 3. Abatangelo
 4. Abadiano
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdemeziem
 8. Abatantuono
 9. Abadam
 10. Abaden
 11. Abdeen
 12. Abdena
 13. Avadanei
 14. Abdennacer
 15. Abdenaji
 16. Abdennaser
 17. Abdenabi
 18. Abitan
 19. Abittan
 20. Abdennasser
 21. Abadonio
 22. Abetini
 23. Abednego
 24. Abdennadher
 25. Abtan
 26. Apadinauwe
 27. Apatang
 28. Abdane
 29. Abatini
 30. Abdmajid
 31. Abedanck
 32. Abaitanci
 33. Abadinas
 34. Apatino
 35. Abutan
 36. Aftene
 37. Abbatini
 38. Abadin
 39. Abden
 40. Abdenbaoui