Cognom AbdraevaSaber més respecte al cognom Abdraeva és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdraeva sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdraeva.

El cognom Abdraeva en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdraeva, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdraeva és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdraeva

Veure mapa del cognom Abdraeva

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdraeva en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdraeva, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdraeva que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdraeva, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdraeva. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdraeva és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdraeva del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1476)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (110)
 3. Rússia Rússia (12)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdraeva en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdraeva poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdraeva és un cognom més freqüent, i en quins països Abdraeva és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdraeva. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdraeva ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdraeva fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdraeva.

No tots els cognoms similars al cognom Abdraeva tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdraeva que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdraeva o algun dels cognoms similars a Abdraeva no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdraeva a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdraeva diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdraev
 2. Abdraimova
 3. Abdraman
 4. Abedravo
 5. Abdirahman
 6. Abdramane
 7. Abdurahman
 8. Abedrabbo
 9. Abd-rahman
 10. Abdraimov
 11. Abderahim
 12. Abderahman
 13. Abderezak
 14. Abderrezak
 15. Abderazzak
 16. Abd rahman
 17. Abderrafia
 18. Abderazak
 19. Abdrasulova
 20. Abduraimova
 21. Abdrazakova
 22. Abd rabo
 23. Abdramanova
 24. Abdirov
 25. Abderazek
 26. Abdoral
 27. Abadir
 28. Abderemane
 29. Abderrahim
 30. Abderrahman
 31. Abderraman
 32. Abderrazak
 33. Abderrazzak
 34. Abdorf
 35. Abdourahman
 36. Abdur
 37. Abdurrahim
 38. Abdurrahman
 39. Abidar
 40. Abietar