Cognom AbedravoSaber més respecte al cognom Abedravo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abedravo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abedravo.

El cognom Abedravo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abedravo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abedravo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abedravo

Veure mapa del cognom Abedravo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abedravo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abedravo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abedravo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abedravo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abedravo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abedravo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abedravo del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abedravo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abedravo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abedravo és un cognom més freqüent, i en quins països Abedravo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abedravo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abedravo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abedravo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abedravo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abedravo.

Discernir si va ser abans el cognom Abedravo o algun dels cognoms similars a Abedravo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abedravo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abedravo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abedrabbo
 2. Abdraeva
 3. Abdraev
 4. Abed rabbo
 5. Abd rabo
 6. Abedrop
 7. Abidar
 8. Abdraimov
 9. Abu draaz
 10. Abdraman
 11. Abdirov
 12. Apoderado
 13. Abitrabi
 14. Abidri
 15. Aboudrar
 16. Abdoral
 17. Abadir
 18. Abderrahim
 19. Abderraman
 20. Abderrazak
 21. Abdorf
 22. Abdramane
 23. Abdur
 24. Abietar
 25. Apetrei
 26. Apetri
 27. Apetroaei
 28. Apetroaie
 29. Avetar
 30. Abdraimova
 31. Abderahim
 32. Abderraouf
 33. Abderrafie
 34. Abderrafik
 35. Abderrafia
 36. Abderrazek
 37. Abderzak
 38. Abderrazaq
 39. Abderrahin
 40. Abderazak