Cognom AbbadirSaber més respecte al cognom Abbadir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbadir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbadir.

El cognom Abbadir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbadir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbadir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbadir

Veure mapa del cognom Abbadir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbadir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbadir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbadir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbadir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbadir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbadir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbadir del món

 1. Itàlia Itàlia (32)
 2. Pakistan Pakistan (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbadir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbadir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbadir és un cognom més freqüent, i en quins països Abbadir és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbadir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbadir.

No tots els cognoms similars al cognom Abbadir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbadir que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abadir
 2. Abadier
 3. Abader
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abu tir
 7. Abdorf
 8. Abietar
 9. Avatar
 10. Avtar
 11. Abu tair
 12. Abdirov
 13. Abidri
 14. Aboudrar
 15. Apetri
 16. Apter
 17. Avetar
 18. Abderahim
 19. Abdraeva
 20. Abdraev
 21. Abu taher
 22. Abdraman
 23. Abedrop
 24. Abderhim
 25. Abitrabi
 26. Abatorab
 27. Apetor
 28. Abdoral
 29. Abderrahim
 30. Abdramane
 31. Abdurrahim
 32. Abedrabbo
 33. Apetrei
 34. Apthorp
 35. Aubeterre
 36. Abdraimov
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrafia
 40. Abderzak