Cognom AbedrabboSaber més respecte al cognom Abedrabbo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abedrabbo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abedrabbo.

El cognom Abedrabbo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abedrabbo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abedrabbo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abedrabbo

Veure mapa del cognom Abedrabbo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abedrabbo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abedrabbo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abedrabbo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abedrabbo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abedrabbo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abedrabbo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abedrabbo del món

 1. Ecuador Ecuador (534)
 2. Estats Units Estats Units (215)
 3. Jordània Jordània (15)
 4. Honduras Honduras (14)
 5. Canadà Canadà (11)
 6. Nova Zelanda Nova Zelanda (8)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 8. Anglaterra Anglaterra (6)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 10. Perú Perú (3)
 11. Síria Síria (3)
 12. Austràlia Austràlia (2)
 13. Xile Xile (2)
 14. Cuba Cuba (2)
 15. Argentina Argentina (1)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. Colòmbia Colòmbia (1)
 18. Egipte Egipte (1)
 19. Israel Israel (1)
 20. Itàlia Itàlia (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Líban Líban (1)
 23. Mèxic Mèxic (1)
 24. Oman Oman (1)
 25. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 26. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abedrabbo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abedrabbo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abedrabbo és un cognom més freqüent, i en quins països Abedrabbo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abedrabbo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abedrabbo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abedrabbo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abedrabbo.

No tots els cognoms similars al cognom Abedrabbo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abedrabbo que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abedrabbo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abedrabbo, com podem comprovar.

 1. Abed rabbo
 2. Abedravo
 3. Abd rabo
 4. Abdraimov
 5. Abdraeva
 6. Abdraev
 7. Abdraman
 8. Abedrop
 9. Abitrabi
 10. Abderrahim
 11. Abderraman
 12. Abderrazak
 13. Abdramane
 14. Abidar
 15. Abdraimova
 16. Abderahim
 17. Abderraouf
 18. Abderrafie
 19. Abderrafik
 20. Abderrafia
 21. Abderrazek
 22. Abderrazaq
 23. Abderrahin
 24. Abderazak
 25. Abduraimov
 26. Abdrazakov
 27. Abdrasulov
 28. Abu draaz
 29. Abdramanov
 30. Abderrazik
 31. Apoderado
 32. Abatorab
 33. Abderazek
 34. Abderrayab
 35. Abidri
 36. Aboudrar
 37. Abdoral
 38. Abadir
 39. Abderrahman
 40. Abderrazzak