Cognom AbdouramanSaber més respecte al cognom Abdouraman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdouraman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdouraman.

El cognom Abdouraman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdouraman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdouraman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdouraman

Veure mapa del cognom Abdouraman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdouraman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdouraman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdouraman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdouraman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdouraman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdouraman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdouraman del món

 1. Camerun Camerun (14796)
 2. Txad Txad (2022)
 3. Níger Níger (500)
 4. Benín Benín (13)
 5. Àustria Àustria (12)
 6. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 7. República Centreafricana República Centreafricana (1)
 8. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdouraman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdouraman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdouraman és un cognom més freqüent, i en quins països Abdouraman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdouraman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdouraman. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdouraman ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdouraman pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdouraman, com podem comprovar.

 1. Abdourahman
 2. Abdouramane
 3. Abderraman
 4. Abdurahman
 5. Abdourahmane
 6. Abdraman
 7. Abderrahman
 8. Abdirahman
 9. Abdramane
 10. Abdurrahman
 11. Abd-rahman
 12. Abdourahamane
 13. Abderahman
 14. Abd rahman
 15. Avduramani
 16. Abdurramani
 17. Abderemane
 18. Abderrahaman
 19. Abderrahmane
 20. Abderrahmani
 21. Abderrazak
 22. Abderrahmen
 23. Abderahmane
 24. Abderrazaq
 25. Abderrahin
 26. Abderazak
 27. Abdurahmanov
 28. Abduraimov
 29. Abdarahmane
 30. Abdarrahmane
 31. Abdramanov
 32. Abderrayab
 33. Abduramanova
 34. Abdoral
 35. Abderrahim
 36. Abderrazzak
 37. Abdorf
 38. Abdur
 39. Abdurakhmanov
 40. Abdurrahim