Cognom AbdoussiSaber més respecte al cognom Abdoussi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoussi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoussi.

El cognom Abdoussi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoussi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoussi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoussi

Veure mapa del cognom Abdoussi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoussi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoussi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoussi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoussi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoussi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoussi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoussi del món

 1. Marroc Marroc (477)
 2. Espanya Espanya (78)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Camerun Camerun (1)
 5. Algèria Algèria (1)
 6. França França (1)
 7. Itàlia Itàlia (1)
 8. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoussi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoussi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoussi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoussi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdoussi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdoussi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdoussi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdoussi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdoussi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdoussi o algun dels cognoms similars a Abdoussi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdoussi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdoussi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdous
 2. Abdus
 3. Abatucci
 4. Abbotts
 5. Abdis
 6. Abdias
 7. Abtouche
 8. Abdiji
 9. Abdes
 10. Abbots
 11. Abbotson
 12. Abades
 13. Abadias
 14. Abbadessa
 15. Abbatucci
 16. Abdeslam
 17. Abdeslami
 18. Abdessamie
 19. Abdikadir
 20. Aboites
 21. Aboitiz
 22. Aboytes
 23. Abts
 24. Abdessadik
 25. Abdesslam
 26. Abdesslem
 27. Abdeslem
 28. Abdk
 29. Abudas
 30. Abdić
 31. Avdiji
 32. Abdiaziz
 33. Abd karim
 34. Abd ghani
 35. Abdagic
 36. Abd aziz
 37. Abdessamia
 38. Abdiaj
 39. Abudoj
 40. Abdessadki