Cognom AbbiaticoSaber més respecte al cognom Abbiatico és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbiatico sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbiatico.

El cognom Abbiatico en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbiatico, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbiatico és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbiatico

Veure mapa del cognom Abbiatico

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbiatico en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbiatico, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbiatico que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbiatico, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbiatico. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbiatico és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbiatico del món

 1. Itàlia Itàlia (58)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbiatico en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbiatico poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbiatico és un cognom més freqüent, i en quins països Abbiatico és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbiatico ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abbiatico tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbiatico que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abbatucci
 2. Aboitiz
 3. Abdiaziz
 4. Abdagic
 5. Abadias
 6. Abatecola
 7. Abatucci
 8. Abbattista
 9. Abbotts
 10. Abdikadir
 11. Abitz
 12. Aboites
 13. Abdias
 14. Abdiji
 15. Abd aziz
 16. Abatcha
 17. Abdiaj
 18. Abats
 19. Abbots
 20. Abbotson
 21. Apitius
 22. Abades
 23. Abadez
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Aboytes
 27. Abts
 28. Apitz
 29. Apodaca
 30. Aubets
 31. Avdic
 32. Abtsiauri
 33. Abetxuko
 34. Avetik
 35. Abudas
 36. Abidjan
 37. Abdić
 38. Abdisalan
 39. Abdukarimov
 40. Avdiji