Cognom AbdersonSaber més respecte al cognom Abderson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderson.

El cognom Abderson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderson

Veure mapa del cognom Abderson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderson del món

 1. Estats Units Estats Units (7)
 2. Cuba Cuba (4)
 3. Austràlia Austràlia (1)
 4. Dominica Dominica (1)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)
 6. Jamaica Jamaica (1)
 7. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderson és un cognom més freqüent, i en quins països Abderson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abderson. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abderson ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderson fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderson.

No tots els cognoms similars al cognom Abderson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderson que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abderson o algun dels cognoms similars a Abderson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderzak
 2. Abdirov
 3. Abderhim
 4. Abderemane
 5. Abderraman
 6. Abdorf
 7. Abdur
 8. Abderahim
 9. Abderraouf
 10. Abderahman
 11. Abderezak
 12. Abderrahin
 13. Abderazak
 14. Abdraev
 15. Abd rabo
 16. Abdraman
 17. Abedrop
 18. Abderazek
 19. Abader
 20. Abdoral
 21. Abadir
 22. Abderrahim
 23. Abderrahman
 24. Abderrazak
 25. Abdirahman
 26. Abdramane
 27. Abdurahman
 28. Abidar
 29. Abietar
 30. Apter
 31. Aufderhar
 32. Abd-rahman
 33. Abdouraman
 34. Abdraimov
 35. Abderrahmen
 36. Abderahmane
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrezak
 40. Abderazzak