Cognom AbdourahmanSaber més respecte al cognom Abdourahman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdourahman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdourahman.

El cognom Abdourahman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdourahman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdourahman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdourahman

Veure mapa del cognom Abdourahman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdourahman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdourahman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdourahman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdourahman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdourahman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdourahman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdourahman del món

 1. Djibouti Djibouti (3545)
 2. Camerun Camerun (1959)
 3. Níger Níger (856)
 4. Txad Txad (385)
 5. Marroc Marroc (136)
 6. Canadà Canadà (12)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (10)
 8. Estats Units Estats Units (9)
 9. França França (7)
 10. Bèlgica Bèlgica (4)
 11. Algèria Algèria (4)
 12. Etiòpia Etiòpia (4)
 13. Països Baixos Països Baixos (3)
 14. Benín Benín (1)
 15. Costa d Costa d'Ivori (1)
 16. Anglaterra Anglaterra (1)
 17. Índia Índia (1)
 18. Mauritània Mauritània (1)
 19. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 20. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdourahman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdourahman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdourahman és un cognom més freqüent, i en quins països Abdourahman és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdourahman fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdourahman.

No tots els cognoms similars al cognom Abdourahman tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdourahman que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdourahman o algun dels cognoms similars a Abdourahman no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdourahman a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdourahman diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdurahman
 2. Abdouraman
 3. Abdourahmane
 4. Abderrahman
 5. Abdirahman
 6. Abdurrahman
 7. Abd-rahman
 8. Abdourahamane
 9. Abderahman
 10. Abd rahman
 11. Abdouramane
 12. Abderrahaman
 13. Abderrahmane
 14. Abderrahmani
 15. Abderraman
 16. Abderrahmen
 17. Abderahmane
 18. Abdurahmanov
 19. Abdarahmane
 20. Abdarrahmane
 21. Abdraman
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abderrahin
 25. Abdurahmanova
 26. Abduraimov
 27. Abdrahmanov
 28. Abdur-rahkman
 29. Avdurrahmani
 30. Avduramani
 31. Abdurramani
 32. Abdurahmonov
 33. Abderemane
 34. Abderrahim
 35. Abderrazak
 36. Abderrazzak
 37. Abdrakhmanov
 38. Abdurakhmanova
 39. Abdurrahim
 40. Abdyrakhmanov