Cognom AbdirashidSaber més respecte al cognom Abdirashid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdirashid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdirashid.

El cognom Abdirashid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdirashid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdirashid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdirashid

Veure mapa del cognom Abdirashid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdirashid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdirashid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdirashid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdirashid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdirashid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdirashid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdirashid del món

 1. Somàlia Somàlia (7548)
 2. Kenya Kenya (4197)
 3. Kirguizistan Kirguizistan (29)
 4. Estats Units Estats Units (11)
 5. Etiòpia Etiòpia (9)
 6. Anglaterra Anglaterra (6)
 7. Suècia Suècia (6)
 8. Djibouti Djibouti (4)
 9. Kazakhstan Kazakhstan (4)
 10. Bèlgica Bèlgica (3)
 11. Brasil Brasil (2)
 12. Canadà Canadà (2)
 13. Islàndia Islàndia (2)
 14. Turquia Turquia (2)
 15. Uganda Uganda (2)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. Alemanya Alemanya (1)
 18. Dinamarca Dinamarca (1)
 19. Grècia Grècia (1)
 20. Índia Índia (1)
 21. Itàlia Itàlia (1)
 22. Països Baixos Països Baixos (1)
 23. Noruega Noruega (1)
 24. Tanzània Tanzània (1)
 25. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdirashid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdirashid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdirashid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdirashid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdirashid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdirashid o algun dels cognoms similars a Abdirashid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdirashid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdirashid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderahim
 2. Abderrachid
 3. Abderrahim
 4. Abdirahman
 5. Abdurrahim
 6. Abderrahin
 7. Abderhim
 8. Abdramane
 9. Abdurahman
 10. Abd-rahman
 11. Abdraimov
 12. Abderrafie
 13. Abderrafik
 14. Abderahman
 15. Abderrahime
 16. Abderazzak
 17. Abd rahman
 18. Abderrafia
 19. Abderazak
 20. Abduraimov
 21. Abdurakhimov
 22. Abdurasulov
 23. Abderson
 24. Abdraeva
 25. Abdraev
 26. Abdrasulov
 27. Abd rabo
 28. Abdraman
 29. Abdirov
 30. Abderrazik
 31. Abitrabi
 32. Abderazek
 33. Abdoral
 34. Abadir
 35. Abderemane
 36. Abderrahman
 37. Abderraman
 38. Abderrazak
 39. Abderrazzak
 40. Abdorf