Cognom AbderrazikSaber més respecte al cognom Abderrazik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrazik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrazik.

El cognom Abderrazik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrazik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrazik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrazik

Veure mapa del cognom Abderrazik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrazik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrazik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrazik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrazik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrazik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrazik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrazik del món

 1. Marroc Marroc (1056)
 2. Canadà Canadà (6)
 3. Estats Units Estats Units (2)
 4. França França (1)
 5. Colòmbia Colòmbia (1)
 6. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrazik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrazik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrazik és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrazik és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrazik ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderrazik fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderrazik.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderrazik pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderrazik, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderrazik o algun dels cognoms similars a Abderrazik no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderrazik a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderrazik diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazak
 2. Abderrafik
 3. Abderrazek
 4. Abderrahim
 5. Abderrazzak
 6. Abderrafie
 7. Abderrezak
 8. Abderrafia
 9. Abderrazaq
 10. Abderrahin
 11. Abderazak
 12. Abderazek
 13. Abderraman
 14. Abdurrahim
 15. Abderahim
 16. Abderraouf
 17. Abderrazzaq
 18. Abderrahime
 19. Abderezak
 20. Abderazzak
 21. Abderzak
 22. Abderrayab
 23. Abderrezzak
 24. Abderrachid
 25. Abderrahman
 26. Abderrahmen
 27. Abderhim
 28. Abderemane
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdurrahman
 33. Abedrabbo
 34. Abdouraman
 35. Abderahman
 36. Abdrazakov
 37. Abderson
 38. Abdraeva
 39. Abdraev
 40. Abdyrazakov