Cognom AbdalasmeeaSaber més respecte al cognom Abdalasmeea és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalasmeea sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalasmeea.

El cognom Abdalasmeea en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalasmeea, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalasmeea és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalasmeea

Veure mapa del cognom Abdalasmeea

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalasmeea en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalasmeea, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalasmeea que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalasmeea, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalasmeea. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalasmeea és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalasmeea del món

 1. Afganistan Afganistan (8025)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalasmeea en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalasmeea poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalasmeea és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalasmeea és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdalasmeea ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdalasmeea. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdalasmeea ha anat patint mutacions.

 1. Abdalahbeeb
 2. Abdalahe
 3. Abdalahmad
 4. Abdelazeem
 5. Abdulaeva
 6. Abdulazeez
 7. Abdala
 8. Abdalahi
 9. Abdalla
 10. Abdelkamel
 11. Abdelsayed
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-hameed
 14. Abdulkareem
 15. Abdullayeva
 16. Abdulraheem
 17. Abdyldaeva
 18. Abdul-rasheed
 19. Abdalah
 20. Abdullaeva
 21. Abdelhassen
 22. Abdulloeva
 23. Abdelatef
 24. Abdulsayed
 25. Abdalmalak
 26. Abdelhamed
 27. Abdelasis
 28. Abdelazize
 29. Abdel sada
 30. Abdul azeez
 31. Abdul rasheed
 32. Abdul hameed
 33. Abdelbasset
 34. Abdulmateen
 35. Abdalkarem
 36. Abdalaah
 37. Abdalat
 38. Abdulaev
 39. Abduloeva
 40. Abdelhamza