Cognom AbdelkamelSaber més respecte al cognom Abdelkamel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkamel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkamel.

El cognom Abdelkamel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkamel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkamel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkamel

Veure mapa del cognom Abdelkamel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkamel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkamel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkamel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkamel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkamel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkamel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkamel del món

 1. Marroc Marroc (307)
 2. Algèria Algèria (168)
 3. Espanya Espanya (26)
 4. Territori palestí Territori palestí (14)
 5. Iemen Iemen (3)
 6. França França (2)
 7. Estats Units Estats Units (2)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Jordània Jordània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkamel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkamel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkamel és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkamel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelkamel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelkamel fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelkamel.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelkamel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelkamel, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelkamel o algun dels cognoms similars a Abdelkamel no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelkamel a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelkamel diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelkamal
 2. Abdel kamel
 3. Abdelkader
 4. Abdelkazem
 5. Abdelhamed
 6. Abdelaal
 7. Abdelhamid
 8. Abdeljaber
 9. Abdelkarim
 10. Abdelkhalek
 11. Abdelmalek
 12. Abdelqader
 13. Abdelsayed
 14. Abdelatef
 15. Abdeljalil
 16. Abdelkhaleq
 17. Abdeljalal
 18. Abdelwahed
 19. Abdelkarin
 20. Abdelkadir
 21. Abdelhakem
 22. Abdelkabir
 23. Abdeluahed
 24. Abdalkarem
 25. Abdel aal
 26. Abdelhamza
 27. Abdelkariem
 28. Abdel-kader
 29. Abdulkader
 30. Abdel kader
 31. Abdalahe
 32. Abdela
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdelatif
 36. Abdelaziz
 37. Abdelfatah
 38. Abdelhadi
 39. Abdelhady
 40. Abdelhafid