Cognom Abdul hameedSaber més respecte al cognom Abdul hameed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul hameed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul hameed.

El cognom Abdul hameed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul hameed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul hameed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul hameed

Veure mapa del cognom Abdul hameed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul hameed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul hameed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul hameed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul hameed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul hameed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul hameed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul hameed del món

 1. Pakistan Pakistan (95923)
 2. Nigèria Nigèria (345)
 3. Maldives Maldives (225)
 4. Malàisia Malàisia (100)
 5. Índia Índia (84)
 6. Singapur Singapur (13)
 7. Anglaterra Anglaterra (12)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (9)
 9. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (5)
 10. Suècia Suècia (4)
 11. Tailàndia Tailàndia (3)
 12. Afganistan Afganistan (2)
 13. Brasil Brasil (2)
 14. Canadà Canadà (2)
 15. Egipte Egipte (1)
 16. Escòcia Escòcia (1)
 17. Noruega Noruega (1)
 18. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul hameed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul hameed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul hameed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul hameed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul hameed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul hameed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul hameed ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul hameed fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul hameed.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul hameed tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul hameed que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul hameed o algun dels cognoms similars a Abdul hameed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul hameed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul hameed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-hameed
 2. Abdul hamid
 3. Abdul hakeem
 4. Abdul majeed
 5. Abdul haleem
 6. Abdul-hamid
 7. Abdulhamid
 8. Abdelhamed
 9. Abdul azeez
 10. Abdul kareem
 11. Abdul raheem
 12. Abdul rasheed
 13. Abdul samad
 14. Abdul ghanee
 15. Abdul ganee
 16. Abdul jaleel
 17. Abdul baree
 18. Abdel hamid
 19. Abdul-hakeem
 20. Abdelhamid
 21. Abdul-azeez
 22. Abdul-kareem
 23. Abdul-samad
 24. Abdulahad
 25. Abdulkareem
 26. Abdulraheem
 27. Abdul-raheem
 28. Abdul-rasheed
 29. Abdulsayed
 30. Abdul amir
 31. Abdul majid
 32. Abdul latheef
 33. Abdulmateen
 34. Abdul hanan
 35. Abdul hannan
 36. Abdulazeez
 37. Abdul khaleq
 38. Abdul haq
 39. Abdel raeeb
 40. Abd el hamid