Cognom Abdul rasheedSaber més respecte al cognom Abdul rasheed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul rasheed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul rasheed.

El cognom Abdul rasheed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul rasheed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul rasheed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul rasheed

Veure mapa del cognom Abdul rasheed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul rasheed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul rasheed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul rasheed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul rasheed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul rasheed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul rasheed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul rasheed del món

 1. Nigèria Nigèria (2044)
 2. Pakistan Pakistan (524)
 3. Maldives Maldives (319)
 4. Índia Índia (57)
 5. Malàisia Malàisia (44)
 6. Anglaterra Anglaterra (8)
 7. Tailàndia Tailàndia (5)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (3)
 9. Gal·les Gal·les (1)
 10. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul rasheed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul rasheed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul rasheed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul rasheed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul rasheed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul rasheed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul rasheed ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul rasheed fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul rasheed.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul rasheed o algun dels cognoms similars a Abdul rasheed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul rasheed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul rasheed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-rasheed
 2. Abdul raheem
 3. Abdul-rashid
 4. Abdulraheem
 5. Abdul-raheem
 6. Abdul latheef
 7. Abdul hameed
 8. Abdul majeed
 9. Abdul-hameed
 10. Abdul rahman
 11. Abdul azeez
 12. Abdul hakeem
 13. Abdul kareem
 14. Abdul ganee
 15. Abdul jaleel
 16. Abdul haleem
 17. Abdul baree
 18. Abdul rasool
 19. Abdel raeeb
 20. Abdelouahed
 21. Abdul-ahad
 22. Abdul-azeez
 23. Abdul-kareem
 24. Abdul-rahim
 25. Abdul-rahman
 26. Abdul-rasul
 27. Abdul-wahid
 28. Abdulahad
 29. Abdulkareem
 30. Abdulrahim
 31. Abdulrahman
 32. Abdulsayed
 33. Abdelwahed
 34. Abdul majid
 35. Abdul hamid
 36. Abdul razzaq
 37. Abdel wahid
 38. Abdul razzag
 39. Abdul samad
 40. Abdel naser