Cognom Abdul samadSaber més respecte al cognom Abdul samad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul samad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul samad.

El cognom Abdul samad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul samad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul samad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul samad

Veure mapa del cognom Abdul samad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul samad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul samad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul samad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul samad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul samad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul samad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul samad del món

 1. Egipte Egipte (4302)
 2. Afganistan Afganistan (718)
 3. Maldives Maldives (465)
 4. Nigèria Nigèria (276)
 5. Territori palestí Territori palestí (197)
 6. Filipines Filipines (146)
 7. Índia Índia (73)
 8. Pakistan Pakistan (58)
 9. Malàisia Malàisia (55)
 10. Singapur Singapur (30)
 11. Tailàndia Tailàndia (13)
 12. Suècia Suècia (12)
 13. Anglaterra Anglaterra (11)
 14. Canadà Canadà (6)
 15. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (5)
 16. Brasil Brasil (2)
 17. Veneçuela Veneçuela (2)
 18. Geòrgia Geòrgia (1)
 19. Països Baixos Països Baixos (1)
 20. Noruega Noruega (1)
 21. Síria Síria (1)
 22. Turquia Turquia (1)
 23. Uganda Uganda (1)
 24. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul samad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul samad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul samad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul samad és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul samad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul samad.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul samad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul samad, com podem comprovar.

 1. Abdul-samad
 2. Abdul hamid
 3. Abdul satar
 4. Abdul-ahad
 5. Abdul-hamid
 6. Abdul-salam
 7. Abdulahad
 8. Abdulhamid
 9. Abdulsayed
 10. Abdul amir
 11. Abdul majid
 12. Abdul rahman
 13. Abdel salam
 14. Abdel sada
 15. Abdul sattar
 16. Abdul hameed
 17. Abdul hanan
 18. Abdulsalam
 19. Abdulsatar
 20. Abdul razaq
 21. Abdul jabar
 22. Abdel gawad
 23. Abdel hamid
 24. Abdel-salam
 25. Abdelhamid
 26. Abdeljawad
 27. Abdelsalam
 28. Abdelsayed
 29. Abdul-amir
 30. Abdul-hameed
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-rahman
 33. Abdul-sattar
 34. Abdul-wadud
 35. Abdul-wahid
 36. Abdulrahman
 37. Abdelwahad
 38. Abdelhamed
 39. Abdelouahad
 40. Abdelkamal