Cognom Abdel sahibSaber més respecte al cognom Abdel sahib és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel sahib sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel sahib.

El cognom Abdel sahib en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel sahib, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel sahib és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel sahib

Veure mapa del cognom Abdel sahib

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel sahib en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel sahib, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel sahib que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel sahib, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel sahib. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel sahib és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel sahib del món

 1. Iraq Iraq (21636)
 2. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel sahib en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel sahib poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel sahib és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel sahib és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel sahib ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel sahib. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel sahib ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel sahib fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel sahib.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel sahib tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel sahib que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel sahib o algun dels cognoms similars a Abdel sahib no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel sahib a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel sahib diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel wahid
 2. Abdel wahab
 3. Abdel rahim
 4. Abdellahi
 5. Abdelouahab
 6. Abdelrahim
 7. Abdelwahab
 8. Abdel-wahab
 9. Abdel-wahid
 10. Abdeluahid
 11. Abdelwahid
 12. Abdelhabib
 13. Abdel hadi
 14. Abdel zahra
 15. Abdel salam
 16. Abdel sada
 17. Abdelouahid
 18. Abdelahi
 19. Abdel nabi
 20. Abdel latif
 21. Abdel halim
 22. Abdel hamid
 23. Abdel mahdi
 24. Abdel baki
 25. Abdel raeeb
 26. Abd el wahab
 27. Abdel lah
 28. Abdalahi
 29. Abdallahi
 30. Abdel-salam
 31. Abdelah
 32. Abdelali
 33. Abdelatif
 34. Abdelaziz
 35. Abdelghani
 36. Abdelhadi
 37. Abdelhafid
 38. Abdelhakim
 39. Abdelhalim
 40. Abdelhamid