Cognom Abdel nabiSaber més respecte al cognom Abdel nabi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel nabi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel nabi.

El cognom Abdel nabi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel nabi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel nabi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel nabi

Veure mapa del cognom Abdel nabi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel nabi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel nabi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel nabi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel nabi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel nabi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel nabi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel nabi del món

 1. Territori palestí Territori palestí (1996)
 2. Egipte Egipte (580)
 3. Síria Síria (10)
 4. Israel Israel (7)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Algèria Algèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel nabi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel nabi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel nabi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel nabi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel nabi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel nabi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel nabi.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel nabi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel nabi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel nabi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel nabi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel nabi o algun dels cognoms similars a Abdel nabi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel nabi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel nabi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdel hadi
 4. Abdel baki
 5. Abdalnabi
 6. Abdelnebi
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdellahi
 11. Abdellati
 12. Abdel-hadi
 13. Abdelati
 14. Abdelhai
 15. Abdelouafi
 16. Abdelgani
 17. Abdelhabib
 18. Abdelbaki
 19. Abdel wahid
 20. Abdel sada
 21. Abdelaati
 22. Abdel naser
 23. Abdelaali
 24. Abdelkabir
 25. Abdellali
 26. Abdul nasir
 27. Abdul bari
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdelbari