Cognom Abdel aalSaber més respecte al cognom Abdel aal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel aal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel aal.

El cognom Abdel aal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel aal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel aal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel aal

Veure mapa del cognom Abdel aal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel aal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel aal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel aal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel aal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel aal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel aal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel aal del món

 1. Territori palestí Territori palestí (5175)
 2. Iraq Iraq (2541)
 3. Egipte Egipte (2502)
 4. Kuwait Kuwait (1032)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (452)
 6. Jordània Jordània (179)
 7. Iemen Iemen (127)
 8. Síria Síria (101)
 9. Líban Líban (23)
 10. Suïssa Suïssa (7)
 11. Suècia Suècia (6)
 12. Israel Israel (3)
 13. Canadà Canadà (1)
 14. Anglaterra Anglaterra (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel aal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel aal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel aal és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel aal és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel aal tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel aal que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel aal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel aal, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel aal o algun dels cognoms similars a Abdel aal no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel aal a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel aal diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelaal
 2. Abdeljalal
 3. Abdelkamal
 4. Abdelaali
 5. Abdel abas
 6. Abd el al
 7. Abdel lah
 8. Abdela
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdelfatah
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhady
 14. Abdelhak
 15. Abdelhay
 16. Abdelilah
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkamel
 19. Abdella
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdelmalak
 24. Abdelnabi
 25. Abdelraza
 26. Abdelsalam
 27. Abdelwahab
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdeljalil
 31. Abdelhai
 32. Abdelwahad
 33. Abdelgani
 34. Abdeljalak
 35. Abdelhaq
 36. Abdelbaki
 37. Abdel hadi
 38. Abdel wahab
 39. Abdel salam
 40. Abdel sada