Cognom Abdel wahabSaber més respecte al cognom Abdel wahab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel wahab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel wahab.

El cognom Abdel wahab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel wahab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel wahab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel wahab

Veure mapa del cognom Abdel wahab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel wahab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel wahab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel wahab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel wahab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel wahab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel wahab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel wahab del món

 1. Iraq Iraq (44471)
 2. Iemen Iemen (14274)
 3. Egipte Egipte (3325)
 4. Territori palestí Territori palestí (1207)
 5. Síria Síria (1012)
 6. Kuwait Kuwait (935)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (386)
 8. Jordània Jordània (172)
 9. Espanya Espanya (9)
 10. Líban Líban (9)
 11. Suècia Suècia (7)
 12. Algèria Algèria (4)
 13. Israel Israel (4)
 14. Noruega Noruega (4)
 15. Oman Oman (2)
 16. Canadà Canadà (1)
 17. Suïssa Suïssa (1)
 18. Anglaterra Anglaterra (1)
 19. Malàisia Malàisia (1)
 20. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel wahab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel wahab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel wahab és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel wahab és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel wahab o algun dels cognoms similars a Abdel wahab no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel wahab a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel wahab diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelwahab
 2. Abdel-wahab
 3. Abd el wahab
 4. Abdelouahab
 5. Abdelwahad
 6. Abdel wahid
 7. Abdulwahab
 8. Abdel sahib
 9. Abdalwahab
 10. Abdul-wahhab
 11. Abdel-wahid
 12. Abdelwahid
 13. Abdelouahad
 14. Abdelouahhab
 15. Abdelwahed
 16. Abdel zahra
 17. Abdel salam
 18. Abdel sada
 19. Abdelouhab
 20. Abdeloihab
 21. Abdel aal
 22. Abdel gawad
 23. Abdel rahim
 24. Abdel abas
 25. Abdel mahdi
 26. Abdel wassa
 27. Abdel raeeb
 28. Abdel rahman
 29. Abdel lah
 30. Abdel-rahman
 31. Abdel-salam
 32. Abdelaal
 33. Abdelah
 34. Abdelfatah
 35. Abdelhak
 36. Abdelhay
 37. Abdelilah
 38. Abdeljawad
 39. Abdellah
 40. Abdellahi