Cognom Abdel gawadSaber més respecte al cognom Abdel gawad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel gawad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel gawad.

El cognom Abdel gawad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel gawad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel gawad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel gawad

Veure mapa del cognom Abdel gawad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel gawad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel gawad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel gawad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel gawad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel gawad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel gawad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel gawad del món

 1. Territori palestí Territori palestí (2303)
 2. Egipte Egipte (1312)
 3. Països Baixos Països Baixos (14)
 4. Suïssa Suïssa (1)
 5. Espanya Espanya (1)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel gawad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel gawad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel gawad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel gawad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel gawad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel gawad. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel gawad ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel gawad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel gawad que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdeljawad
 2. Abdelwahad
 3. Abdelouahad
 4. Abdel wahid
 5. Abdel wahab
 6. Abdel salam
 7. Abdel sada
 8. Abdul samad
 9. Abdel aal
 10. Abdel hamid
 11. Abdel abas
 12. Abdel-salam
 13. Abdelaal
 14. Abdelfatah
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhamid
 17. Abdelmajid
 18. Abdelmalak
 19. Abdelouahab
 20. Abdelouahed
 21. Abdelraza
 22. Abdelsalam
 23. Abdelsayed
 24. Abdelwahab
 25. Abdul-ahad
 26. Abdul-samad
 27. Abdulahad
 28. Abdel-wahab
 29. Abdel-wahid
 30. Abdelgadir
 31. Abdeljaouad
 32. Abdelouahd
 33. Abdelmayid
 34. Abdeluahid
 35. Abdelwahid
 36. Abdelgani
 37. Abdelhamed
 38. Abdeljalak
 39. Abdeljalal
 40. Abdelkhalak