Cognom Abdel-zahraSaber més respecte al cognom Abdel-zahra és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-zahra sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-zahra.

El cognom Abdel-zahra en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-zahra, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-zahra és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-zahra

Veure mapa del cognom Abdel-zahra

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-zahra en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-zahra, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-zahra que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-zahra, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-zahra. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-zahra és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-zahra del món

 1. Iraq Iraq (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-zahra en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-zahra poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-zahra és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-zahra és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel-zahra ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel-zahra. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel-zahra ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel-zahra fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel-zahra.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel-zahra pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel-zahra, com podem comprovar.

 1. Abdel zahra
 2. Abdel-rahman
 3. Abdul-zahir
 4. Abdel-wahab
 5. Abdel-wahid
 6. Abdel-lah
 7. Abdel-bary
 8. Abdel-salam
 9. Abdel-sattar
 10. Abdelah
 11. Abdelilah
 12. Abdellah
 13. Abdellahi
 14. Abdelouahab
 15. Abdelouahed
 16. Abdelrahim
 17. Abdelrahman
 18. Abdelraza
 19. Abdelwahab
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-rahman
 23. Abdul-wahhab
 24. Abdul-wahid
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelelah
 27. Abdelouahd
 28. Abdeluahid
 29. Abdelwahad
 30. Abdelwahid
 31. Abdelouahad
 32. Abdelouahhab
 33. Abdelwahed
 34. Abdel wahid
 35. Abdel wahab
 36. Abdel sada
 37. Abdelouahid
 38. Abdeluahed
 39. Abdelahi
 40. Abdel sahib